Facebook hacken onmogelijk werd in 2017?

 

Is facebook hacken nog mogelijk in 2017? Niet echt, het enorme corporatie genaamd Facebook is het maken van dagelijkse voortgang in het houden van hackers uit de buurt van hun platform. Zij noemen zelfs deze op hun pagina Facebook Beveiliging:

Protecting your personal information is more important than ever, and that’s why security is built into every Facebook product and design. Our security systems run in the background millions of times per second to catch threats and remove them before they ever reach you. Using Facebook also means you’re getting strong encryption to protect your communications.

You can also choose from lots of easy-to-use security tools on Facebook to help you add an extra layer of security to your account.

Het beschermingsniveau van Facebook is zo hoog dat sommige mensen zouden zeggen dat ze liever hacken NASA in plaats van dit.

Er zijn tal van tutorials (een aantal van hen gegeven, zelfs door Facebook) die u kunt leren hoe u uw account te beschermen tegen bedreigt en aanvallen. Een lijst van die stappen is hier te zien:

 • Bescherm uw wachtwoord.
 • Gebruik onze extra beveiligingsfuncties.
 • Zorg ervoor dat uw e-mailaccount (s) zijn beveiligd.
 • Afmelden van Facebook wanneer u gebruik maken van een computer die je deelt met andere mensen. …
 • Anti-virus.
 • Denk na voordat u klikt of downloaden om het even wat.

Dit zijn rudimentair methoden, maar ja, ze kunnen u helpen uw account te beschermen ..

Hoe dan ook, we hadden het over hacken methoden die nog steeds werken in 2017. Zelfs als de Big F is het nemen van belangrijke security updates per dag, zijn er nog een aantal methoden die werken. Het enige ding is dat nu is het niet genoeg om te weten dat sommige van deze methoden, moet u weten hoe ze te combineren tot een perfect werkende algoritme en hoe deze aan te passen.

Welke methoden hebben we het over?

Nou, er zijn duizenden van het hacken methoden daar .. laat me een lijst van een aantal van hen:

 • Phishing Scams
 • Buffer Overflow
 • Fault Injection
 • Fake WAP
 • ClickJacking Attacks.
 • And so on..

Maar het is niet voldoende om hen weten van A tot Z. Je moet perfect te behandelen en te combineren tot een meer complexe algoritme dan ook Facebook hebben.

Vrij moeilijk ik zou zeggen .. Hoe dan ook, u kunt dit doen en besteden de komende 2 jaar van uw kostbare leven leren hoe je het account van je vriendin hacken (Not ok..) of je kan iets dat andere mensen hebben ontwikkeld gebruiken (Beter!).

Natuurlijk zijn er al bestaande software, online tools en zelfs downloadbare content, maar je echt, echt nodig om zeker te zijn dat ze legitiem zijn en niet een of andere oplichting. Daarvoor hebben we voor u hieronder uitgelegd beneden.

Door het gebruik van deze programma’s riskeert u uw persoonlijke gegevens en dat is de reden waarom je nodig hebt om achterdochtig te zijn.

Die programma’s kunt u een hoop geld kosten of ze kunnen volledig gratis zijn, je hoeft alleen maar om wat tijd besteden aan het zoeken voor hen, omdat de kosten zou kunnen gaan meer dan 1.000 $ per gehackte Facebook-account.

Nu zal alles wat met Facebook hacken methoden, zullen we doorgaan met de website die we hebben getest en het is 100% virus vrij en 100% werken. Deze tool is volledig gratis te gebruiken en het is ontwikkeld door een aantal hackers uit Nederland.

Free Facebook Hacken

Gratis. Snel. Werken. Beste facebook hack op het internet.

Deze tool is ontwikkeld door een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Amsterdam, Nederland om te bewijzen Facebook dat ze nog steeds kwetsbaar zijn en dat zij niet spelen met persoonlijke gegevens van mensen. Het project is gestart in 2007 en uiteindelijk gelanceerd in november 2016. Het team heeft 40 leden.

Wat kunt u verwachten van hun website?

Nou ja, kunt u verwachten om diverse laag beschermde Facebook-accounts, zoals de account van uw GF, rekening met uw beste vriend en ga zo maar door te hacken. Je moet niet verwachten rekening te houden met Barack Obama’s hack, want dat is sterk beschermd en voor nu deze tool is niet voldoende.

Dit is door de Nederlandse Team voor gratis aan u gebracht, kun je hacken zoveel accounts als je wilt in slechts 5 minuten / account.

 

Is het legaal?

Ja, het is volledig legaal, omdat ze alleen misbruiken één grote kwetsbaarheid van Facebook.

Kan iemand erachter komen dat ik hun Facebook-account heeft gehackt?

Nee, het team over nagedacht en ze hebben een complex proxy systeem dat je door 60 verschillende IP voordat u toegang tot uw doelgroep Facebook-account aangemaakt.

Hoe hebben we de website te testen?

Nou ja, hebben we geprobeerd om 100 accounts per maand eeen hacken .. dit zijn de resultaten:

Er waren een aantal rekeningen die niet konden worden gehackt door hun beschermingsniveaus, maar toch zijn we erin geslaagd om in 264 rekeningen die is echt indrukwekkend zou ik zeggen.

Wat moet ik doen om een Facebook-account te hacken?

Nou, ten eerste zou zijn om naar hun website.

U moet naar uw doelgroep fb profiel en krijgen hun userid van hun profiel link (zoals in voorbeeld):

Ga nu terug naar Free Facebook Hakken en schrijven in de id je net hebt ontdekt en uitvoeren van de tool. Al het werk zal worden gedaan door hen, je hoeft alleen maar naar te kijken als het account wordt gehackt.

Tot slot zal er een mens verificatieproces en dan kunt u het wachtwoord te krijgen.

Veel succes iedereen!

KG Root Blog Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *